gezondheid en wellness

Gezondheid en wellness is een informatieve site over gezond leven. Hier komen onderwerpen aan bod over gezondheid in het algemeen, ons menselijk lichaam en de werking daarvan. Ook vind je hier artikelen over allerlei kwaaltjes, De oorzaken hiervan, en wat je er vaak zelf aan kan doen om deze kwaaltjes te behandelen of liever nog, ze te voorkomen.
Omdat wij een gezonde levensstijl adviseren zal er ook veel informatie te vinden zijn om jou te helpen een gezond lichaam te krijgen en te behouden. Zo zullen er artikelen komen over sporten, afvallen en voedingsadviezen. Want wij zijn van mening dat voorkomen beter is dan genezen. En veel kwalen zijn te voorkomen door een gezond leven na te streven. Met voldoende lichaamsbeweging, een gevarieerd, verantwoord en gebalanceerd voedingspatroon en voldoende rust. Ook het geestelijk welzijn zal aan bod komen. Want door ook je geest in goede conditie te houden zal je lichamelijk welzijn toenemen. Onze geest, of eigenlijk onze hersenen houden we in conditie door deze regelmatig op een juiste manier te gebruiken. Door te lezen, puzzelen of cursussen te volgen. TV kijken te vermijden en onze hersenen voldoende rust te gunnen. Maar zeer zeker ook door een positieve kijk op het leven. Dit verminderd stress en spanningen.

Op dit moment zijn er reedsĀ enkele onderwerpen online:

Griep
het menselijk skelet

Stoppen met roken
Diabetes
Tekenbeet

Ook zal je hier diverse links kunnen vinden naar andere gezondheid gerelateerde websites. Sites die wat dieper ingaan op de onderwerpen die je hier kan vinden.

 

Webhosting

Ook een eigen website? Registreer nu je domeinnaam….